Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är vänskap?

i min spegelbild
fanns det två
en du
och en jag

bakom vår blindhet
fanns det ingen




Fri vers av Morbide
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-10-11 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbide