Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synlighetskraven duger

Jag låg på rygg
och såg änglarna
kasta eldklot på allt
som inte riktigt fanns

konstigt nog
kastade dom inte på mig




Fri vers av Morbide
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-10-11 11:37



Bookmark and Share


    anakin
Bra bra! Fantasi och målande. Man känner att du är utsatt.
2006-10-23

    majbarn
denna gillade jag faktiskt jättemycket, änglar, eldklot..
super!
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Morbide