Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar att du skrattar när jag faller

jag hatar att du skrattar när jag faller
där nerifrån ser allt mycket större ut
stora känslor mot svaga stötar

det svarta känns mjukt mot min kind
men när jag tittar neråt
finns ingenting där
allt försvann i intet

jag hatar att du ler när jag gråter
även om mina tårar
bildar hav runt dina fotleder
går du som på luft

med arma simtag
håller jag mig vid ytan
men du trycker ner mig igen
och jag tappar kontrollen
allt försvann i intet

du slutar aldrig hitta fel på mig
ord sviker mina läppar

jag hatar att du skrattar när jag faller




Fri vers av Morbide
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-10-11 11:39



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
destruktivt och väl formulerat!
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Morbide