Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom inte hit

allt rör sig
regndroppar gör ringar på vattnet
eländiga minnen bläddrar
fram känsla efter känsla
stannar tiden någonsin?

historiska motiv blir nertrampade
för här kommer nutiden

kom inte hit
jag lagrar ondska i hemlighet
mitt liv är fullt av hemskheter
(mitt liv är fullt av dig)




Fri vers av Morbide
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-10-11 11:39



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
Wow.
Den här var fin.
2008-01-25

    Camillaa
mee like !
/ C *
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Morbide