Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testa mitt ansikte igen, snälla igen

jag har mina tappra
men ändå lite svaga ord att uttala
och få dig att förstå
att min
bakgrund skiljer sig från andras
att jag
inte riktigt tänker likadant som andra
att jag
lätt tappar fart och rubbar balansen

varför kan du inte?
varför kan du inte..älska mig ändå?
JAG ÄR SOM DU
FAST LITE ANNORLUNDA..BARA

min jordgubbstårta-med-lite-grädde-på
(kommer du ihåg oss?)
den gången
var du så vacker
så vacker
att jag gömde mig under bordet
och skar sönder vårat samband
du kunde inte tänka
som mig
och vi passade inte
vi var inte varandras pusselbitar

nu är allt bortblåst
jag är ensam
du är ensam

bara för att jag inte kan
få dig att förstå
att min
bakgrund skiljer sig från andras
att jag
inte riktigt tänker likadant som andra
att jag
lätt tappar fart och rubbar balansen

varför kan du inte?
varför kan du inte..älska mig ändå?
JAG ÄR SOM DU
FAST LITE ANNORLUNDA..BARA




Fri vers av Morbide
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-10-11 11:40



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
Bäst.
Förlåt att jag kommentarar allt ;z

BÄST var den, i alla fall.
Har också känt exakt sådär.
Puss på det där.
2008-01-25

  Klara_
Väldigt fin dikt!
Bra skrivet, och viktigt innehåll!
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Morbide