Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är obeskrivligt lång

inget nu
inget än
det kommer
snart
det tar sin tid

varje gång du tar ett andetag
blir tiden en minut längre
men jag kan inte
be dig sluta andas




Fri vers av Morbide
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-11 14:24



Bookmark and Share


  Bump
oj.
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Morbide