Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ingen tid att förlora! Var rädd om kärleken!


Hinden

Som en springande hind
rör sig mitt blod i mina ådror.
Jag ser Din själ för mina ögon.
Långsamt smeker jag dina bröst.

Vill känna dina pulsslag
mot mitt hjärta.
Vill skåda in i dina ögon.
Titta in i evighetens paradis!

Likt en hind flyr mitt liv!
Låt oss springa tillsammans!




Fri vers av HerrP
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-10-12 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP