Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga tårar

Jag fick lite ont i själen i dag

men det kom inga tårar

Det var bara så tomt

Så jag stekte några pannkakor

och fyllde tomrummet




Övriga genrer av Spirit
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-10-12 01:24



Bookmark and Share


  Ben Ehlmann
mmm... gastronomisk lösning för själproblem?
det är något nytt iaf!
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit