Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men hur länge ???

Där vågorna bryts mot betongen
jag står nu med ryggen så krum

Oändligen saknar jag sången
Jag tror hellre att jag vore stum

Jag vande mig tidigt till lätthet
För sällan var någonting svårt

Men stämbands förbannade heshet
Den sitter förbanne mig hårt




Fri vers av Roger VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2004-11-29 12:27



Bookmark and Share


  reback
...tjusiga rim o bra rytm. Gillar....som vanligt.....
2004-12-08

  Anna H
att du får till rimmen så bra (själv är jag värdelös på det) beundrar det verkligen! Ja det är väl inte kul att inse att man blir äldre och att kroppen inte längre klara av allt det där man alltid gjort tidigare. Bra beskrivet utan att skirva precis allt i klartext.
2004-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP