Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En för mig typisk kärleksdikt jag skrev i 20 års åldern ...


Kärleksakten

Det ringer på dörren
Kvinnan öppnar

Det är mannen
Hennes drömmars man

Så vacker står han där
Med naturens grönska som bakgrund

Han har något att berätta
Det har kvinnan också

Varsin berättelse
Ändå samma

De börjar samtidigt
De slutar sammanslutna

Kyssen är av en annan värld

Längtan
Drömmar
Väntan

Förväntningar uppfylls
Tillfredsställelsen är total
Ändå finns mer

Kvinnan och mannen ihop
Steg för steg

Än närmre dörröppningen till kärlek
Slutligen igenom

Blod rusar i varma ådror
Mjukhet och bekvämlighet

Prasslande överkast
Långsamt åker bådas skal av

Skinn blottas
Dofter blandas

Behaglig rytm
Som havets vågor

Mannen och kvinnan
Så nära de kan komma varandra

Viskningar
Njutning
Slutlig extas

Tätt sammanslutna som svanens fjäderskrud
I tysthet iväg till drömmens värld

Som \"Jag älskar dig\" utan ord




Fri vers av H Helix
Läst 182 gånger
Publicerad 2006-10-12 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix