Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN SOM KOMMER ÅTER


fram och åter
biter i nacken
och i hjärtetrakten
ljusa blå möter mina
med blixtar på botten
in i och ut ur
mitt liv
gång på gång
vågen smeker
slår så jag måste
ställa mig upp
ställa upp mig
ta spjärn
fast jag vill hoppa




Fri vers av BitterSweet
Läst 645 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-12 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet