Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är hård

om jag hoppar och skriker
framför dina ögon
om jag drar i ditt hår och
sliter isär ditt hjärta
ser du mig då?

eller känner du bara
döden som
tar sig igenom din
tjocka hud
och våldtar dig vulgärt?




Fri vers av Morbide
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-10-12 17:48



Bookmark and Share


  smirnoff72
uj uj uj ja döden kan verkligen vara hård och iskall. Mycket bra skrivet.
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Morbide