Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Ågren

Jag såg det
skar bort ögonen
Jag kände det
skar bort låren
Jag hörde det
Skar bort öronen

Jag inser
Och kapar bort mitt förstånd




Fri vers av Onaug
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-10-12 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug