Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nä. tänker inte ens försöka berätta vad den handlar om. make it your own, and shut up.



shit

 

å ja minns, ja minns

hur vi hoppade i tunnlar å försökte

nudda taket

hur våra fniss ekade

mot väggarna

å du sa att ekot är en bra jävla störi typ va

 

å ja minns hur vi rullade runt i halmen

å hoppade i pölarna

men jag minns inte hur halmen

blev sänghalm

å pölarna blev blod

minns inte hur vi förvandlades från

lycka till

denna sjuka sexsymbol

 

men du blev ja å ja blev du

allt som varit vackert blev nu jävligt fult

å inte vet ja hur vi ska komma tillbaka

till det rena, ärliga å enda raka

men hursomhelst, du å ja

vi är förvandlade

till världens mesta sköka

å världen har fan inget emot

att våra sexuella lustar sköta

 

men, bye bye, glöm det hära

vi kommer aldrig komma

så där farligt nära

 

 




Övriga genrer av volatile
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-10-13 11:49



Bookmark and Share


  LimeDominikanen
Verkligen asbra dikt, gillar ordval och allting..."ekot är en bra jävla störi typ va" var jäkla bra....
Gillar hur allt går från glad till mindre glad i texten...
2006-10-15

  Roger VIP
Informativ och häftig dikt som i alla fall jag känner är helt kristallklar. Eller hmm nä förresten. Jag får nog läsa om tror jag
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile