Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imma

Jag vågar knappt andas det
för det färgar imma på vårt lilla glashus

men jag förnimmer ditt väsen så starkt
genom dina alster och genom ditt namn
och jag ritar figuer
i imman

...
lust-iga figurer




Fri vers av volatile
Läst 801 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-11 20:28



Bookmark and Share


  ulli
så jäkla starkt. du berör.
jag vågar inte heller andas.
som om man läser på en enda inandning.
skitbra!
2009-03-29

    bedragare
oj jag tror jag har det likadant. nästan. fint!
2007-11-28

  Ronny Berk
andas trevlig poesi som ritar vackerheter och lustigheter...ja...
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile