Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rör mig!


jag älskar när du knäpper upp mina knappar
när dina händer rör sig över mina jeans
och när du ordlöst ber mig
att kyssa dina fingrar
finns det inget som känns så -

som en explosion genom magen
upp i lungorna
och ut genom kyssarna
som jag kysser över hela dig

 




Fri vers av volatile
Läst 793 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-28 12:32



Bookmark and Share


  arie
en het, taktil dikt
att känna in
med en fin koreografisk rörelse
2007-09-29

  stella
Fenomenal förmedling av denna känsla. Suverän!
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile