Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dear earth of cosmopolitans


concubin,
du döljer dig bakom rönnbärens spröda mörker
och välver dig i den mjuka otuktens smekande kyss


concubin,
jag följer dig
om dina smekningar kan hela mig som balsam
om dina lugna andetag smiter åt som siden runt min barm


concubin,
vi höljer oss i dina berättelser om staden och ljuden
om stjärnornas pinglande och om de sovande djuren
vi springer genom vågorna
och kastar oss
i varandra


concubin,
concubin




Fri vers av volatile
Läst 686 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-06 10:56



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Vackert, sensuellt, musikaliskt, fint.
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile