Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massiv natt

.

En glödande blick och silvertungan spelar
och målar drömska landskap och blödande själar
och de vibrerande penseldragens svepande färger
och de pulserande ordens mördande rytmer
bjuder snabbt drivande skyars vredgade rop
mot det mäktiga bergets hesa tystnad
och i ekot mellan vasskantkrossade klippor
krälar de massakrerade mot undergången,
Och det är massiv natt
Massiv

 

© 2006 Bo Ragnerstam




Fri vers av enkel
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-10-13 13:09



Bookmark and Share


  kath
massivt så sant ...men med en text som flyter likt lavan i en enda ström
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel