Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mors Dag på söndag! Skrev denna för en del år sedan.


Älskade mamma, jag saknar dig!

Mamma du har alltid varit min ledstjärna, du har lärt mig:

att visa respekt för andra människor

att vara kärleksfull

att vara ödmjuk

att kramas ofta

att se de små människorna

att se på stjärnhimlen en kall vinternatt

att behandla djur och natur bra

att sjunga både gamla och nya visor/sånger

att våga visa mig svag och be om hjälp när jag behöver det

att aldrig sparka på den som redan ligger

att inte ge upp utan ge det en chans till

att inte låta en gäst gå utan att ha fått en mugg kaffe

Tack för älskade mamma för att just du var den du var!





Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-10-13 15:18



Bookmark and Share


  Juliaah
nae :)
gulligt!!
känner igen mig, mamma är helt klart bäst xD
2007-01-04

    romani princess
just så är min mami :)
2006-11-02

    Camillaa
Vackert :)
/ C *
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP