Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna

Jag sa till mig själv att aldrig gråta mer
Jag sa till mig själv att aldrig bli kär igen
Jag sa till mig själv att det var så det skulle bli
Men lyssnade jag?!




Övriga genrer av Loppan
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-10-13 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loppan