Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöshet

dagarna rinner förbi
som mina tårar
kärleken håller på att slockna
som lågan på ljuset
mina drömmar kracshar
som glaset når marken
hoppet torkar ut
som en vattenpöl i solsken
men livet går vidare
som tåget på sin räls




Fri vers av Loppan
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-04-11 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loppan