Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

läppar fyllda med kärlek
kysser mig som kysser dig
en känsla jag ej kan förklara
en känsla som handlar om dig
dina ögon fångar min blick
dina händer fångar min kropp
du har fått mitt hjärta att stanna
och jag älskar dig




Fri vers av Loppan
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-11 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loppan