Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

jag styrs av en evig längtan
en längtan som jag ej vet vad det är
något som får mig att gråta
något som får mig att le
trodde att jag hittat min längtan när jag träffade dig
men det visade sig vara fel
jag söker vidare
dagarna går veckorna går månaderna går året har nu gått
har ännu inte hittat min längtan
vet inte vart jag skall söka längre
tappat hoppet om min längtan
jag ger nu upp
bara vandra min mörka väg mot slutet
ensam....




Fri vers av Loppan
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-01-15 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loppan