Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förståelse

Förstår inte folk att det gör ont när dom inte bryr sig,
när någon gör illa en annan med ord.
Att inte finnas tillhands när man behöver stöd.
Någon som finns där i vått och torrt.
En som kan torka ens tårar med en mjuk hand.
Ge en öm och kärleksfull kram.
Få höra att man är uppskattad och bra som man är.
Någon som behandlar en med respekt.
Den man söker och vill ska vara så, är inte så.




Övriga genrer av Loppan
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-03-19 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loppan