Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

------

\"Dagen är hopplös och natten är sömnlös\"


\"Lita på dig själv, för där finns sanningen\"


\"Vad försiktig med vad du säger, det kan slå tillbaka\"


\"För att finna glädjen, måste man tro på sig själv\"















Övriga genrer av Loppan
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-10-09 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loppan