Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän

du ska kalla dig för en vän
du får förklara dig, förklara vad du menar med att vara min vän
trött på alla lögner, trött på all ovisshet
gett dig chanser, som du har kastat bort
ställt upp och försvarat, vet att du har gjort det samma för mig
men det varade inte länge
gett dig svaren på dina frågetecken, men svaren dög inte för dig
funderar på vad som hände mellan oss, men finner inga svar
kan vara för att vi är så olika, men trodde att vi var lika
vänskap, har funderat mycket på vad det betyder
men kommer inte på något bra svar, inget som passar oss
önskar ibland att du vore här, men mina tankar vänder sig åt ett annat håll
det är jag ärligt glad för, tänker inte bli ledsen över någon som sviker min trohet
att tro på någon annan än på den som talar ärligt till dig
det är som att få en hink het vatten över sig
vill att du ska tro mig, men det gör du inte
därför bröt jag vår vänskap, det kändes som det var det bästa
vill inte känna som jag gör, men kan inte neka mina egna känslor
du skall veta att jag aldrig skulle skada dig, varken med ord eller slag
men har nu förstått hur läget mellan oss har blivit
så jag avslutar dessa meningar med ett tack....




Fri vers av Loppan
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-06 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loppan