Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så frånvarande

Så frånvarande, du hade blicken bortom allt.
Din närvaro fanns inte, fast du tittade rakt på mig.
Du pratade fast mer för dig själv, som om det var tänkt att ingen annan förutom du skulle höra. Du hade spindelväv runt hela dig.
Jag kunde nudda ytan, men inte mer.
Du var helt inne i dig själv, så frånvarande.




Fri vers av stellaa
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-10-13 21:57



Bookmark and Share


  Freeman
Den har du skrivit så bra!
Din liknelse med spindelväven var klockren!
2006-12-31

    henley
verkligen fint skrivet! :]
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

stellaa