Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
My everyday-feeling...


Stranger



I\'m a stranger,

among strange people,

in a strange world.




Fri vers av Freeman
Läst 571 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-29 13:17



Bookmark and Share


    henley
Gud vilken text, det är så sant , med tre meningar säger du allt jag tänker på.
Helt fantastiskt rätt och undertbart formulerat! Äkta poesi vännen :)
2007-02-10

  vapendragare
därimot, mikael lövkvist håller jag inte med, men vi verkar se det på olika sätt.
för mig är det mer en sann dikt om livet, and we are strange and I think that is the most perfect thing we can be :)
men kanske har jag helt missuppfattat ?!
2007-02-09

  vapendragare
tre meningar som bildar min dag , du är grym på att skriva dikter, fortsätt , vill läs mer av dig. här har vi en äkta poet.

by the way, it´s my everyday feeling too precis som stellaa sa, håller helt med henne ;)
2007-02-09

    rosentagg
snyggt gjord. känner igen mig lite.
2007-01-28

  liz
me to,,, just nu " strangers in the night" 02:00 time to sleep among strange peoples *S*
2006-12-31

    stellaa
It´s my everyday-feeling too , jättebra skivet!
2006-12-30

  Nettan
Tänkvärd liten text ....jag undrar..om det är så vanligt att vara och känna sig "strange", som alla kommentarer visar, är man då verkligen sån eller är det bara ett bevis på att man lever i sin egen lilla värld? Är vi alla allienerade från varandra....
2006-12-30

  Sanningsägaren VIP
Hello Stranger! :)
2006-12-29

  Mikael Lövkvist
Ja, känslan av främling-, och utanförskap, är hemsk. Välkommen hem, dock, till en plats där du ofta är hörd, omtyckt, och förstådd.
2006-12-29

    wilja
Normalt finns inte...
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman