Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss bli ett med universum.

Älska mig,

det är allt jag begär.

Håll om mig hårt,

det är allt jag vill.



Titta mig djupt in i ögonen och sjung en sång för mig älskling.

Håll om mig hårt och viska kärleksord i mitt öra.
















Låt oss bli ett med universum





































Fri vers av stellaa
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 10:10



Bookmark and Share


    hymerito
Det här behövde jag läsa just nu, det påminner mig iofs om allt jag inte vill bli påminnd om man jag behövde ändå läsa det. Tack! Och du är grymt bra!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

stellaa