Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
osynlig...


Effekt

Vad är jag?



Jag är en bakgrund
En meningslös effekt
En sorglig illusion


Är det vad jag är?

Min vilja
Har sjunkit i en svart ocean
Jag vill synas
Jag vill höras

Älskas...


Vara omtyckt av dig
Vara kysst av dig

Men jag är bara en bakgrund
En meningslös effekt


Aldrig



Nej aldrig




Ska min önskan bli sann




Fri vers av FoNz0
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-10-13 23:47



Bookmark and Share


  sazza
naaw..den var jättefin ju =) någon som bara vill vara älskad,omtyckt men som bara är meningslös?!..en riktigt bra dikt helt enkelt. du är jätteduktig=P menar det verkligen/s
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

FoNz0