Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som dig

Det lilla saker du gör
Det som får mig att rysa,

Att önska att jag aldrig blivit född,

Som får mig att vilja se dig dö

Du la en bomb i min själ


Jag önskar jag vore där



Jag vill vara som dig,






Fri vers av FoNz0
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 21:24



Bookmark and Share


  Princess.Poe
Känns både sorglig och kärleksfull.. Väldigt fin
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

FoNz0