Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

En hand så varm, så len
Inte min

Förbjuden frukt
Men så fin

Du lockar, du vackra
Du är ju som jag

Ditt sätt, dina ord
Du gör mig svag




Fri vers av H Helix
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-10-14 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix