Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kär

Jag ser på dig
och du ler mot mig
Jag ler tillbaka
Blir alldeles varm inom mig
Det är som om jag smälter
Som om tiden stannar
och bara vi existerar

Du går sakta mot mig
Jag blir nervös och tittar ner
men sneglar upp lite då och då
för jag kan inte låta bli att se på dig

Du tar min hand och ler mot mig
Jag ler tillbaka
Min hand skakar
Hela jag skakar
Känner mig varm och konstig
konstig på ett bra sett

Fjärilar i min mage
Röda kinder
Darrande kropp
Stammande röst

Jag är kär




Fri vers av coffee-cup
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-10-14 09:41



Bookmark and Share


  Karin I
ohh, känner igen mig...härligt. bra beskrivet! lycka till!!!
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup