Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen höst!

Jag har längtat efter dig hela året.
Du, med din lugnande röst.

Dina kyliga dagar,
Som gör att man måste hålla sig varm.

Varm med hjälp av te,
Eller av kärlek.

Ibland fryser man,
Kanske för att man är tunnklädd.
Eller av ett sårande svek.

Men hösten, i alla sina vackra färger.
Värmer mitt hjärta som aldrig förr.

Även när vintern,
Kommer och knackar på mig dörr.




Fri vers av Linda^^
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-14 10:52



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
vacker dikt. du är duktig....
2006-11-02

    Camillaa
ååh, så vackert skrivet :)
/ C *
2006-10-14

    TigerCia
Håller med!
Visst är det skönt! Speciellt när höstdagen
får besök av lite solglimtar :)
//Cia
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^