Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My beloved friend.

hold on to me my sweetest friend
I\'ll fight for you
untill the bitter end!




Övriga genrer av Linda^^
Läst 529 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^