Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsångest.

Jag säger nej, den här dagen är inte bra,
den är jävlig och ingenting alls att ha.
Frätandes på glädjen,
slår den ut allt som en gång va\'.
Jag har frågat tusen gånger nu,
vem fan åt upp min chockla\'?!

Jag behöver sockret,
framför allt den där extra kicken.
Och ge mig inte den där förbannade blicken,
du säger att jag ska akta mig annars blick jag tjock.
Men vet du vad,
jag bryr mig inte alls inte ens om det i pannan på mig står \'tjock-smock\'.
För kurvor är vackra, så uppmana mig att äta.
Annars kommer magsyran i min mage både göra ont och fräta.

Men kanske borde jag låta bli,
och testa den där nya metoden GI.
Men det är ju bara på tv som sånt där vill fungera,
annars skulle ju de där \'snygga människorna\'
i vår befolkning bara bli flera och flera.
Nej, ge mig nu min förbannade chockla\',
Jag ska krossa idealen med ett godda\'.

\" godda\', en mjöklchockla\' tack!\"




Fri vers av Linda^^
Läst 499 gånger
Publicerad 2008-01-23 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^