Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stockholm håller mig i handen.

När stockholm håller mig i handen,
så trillar jag inte i de långa rulltrapporna till tunnelbanan..

När kulturhuset lyser i vinterns mörka kyla,
så att jag vet vart jag är påväg..

När alla människor pratar den där konstiga dialekten,
med ord som; Dåra? saru? skaru? haru?

Människorna inne på NK stressar \'snyggt\' förbi varandra..

Då vet man att man iallafall går säkert..
För stockholm håller mig i handen ikväll!




Fri vers av Linda^^
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^