Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej där lilla flicka!

Hej där på dig lilla flicka!
Har du någon gång druckit sockerdricka?
Gör det inte, man får bara hicka.

Hicka som kittlar i magen,
så att man om allt tappar tagen.
Till slut är man helt uttmattad, efter den långa dagen.




Fri vers av Linda^^
Läst 612 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-13 19:34



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Hej Linda!
Ett fint litet rim du har fått till här
kram
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^