Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får jobba på, för att det ska bli vi två!

Kommer du ihåg mig.
När vardagen rusar förbi.
När tankarna skildras,
Och det enda som du kan koncentrera
Dig på är din fantasi.

Din fantasi som tar dig från verkligheten så långt bort.
Det är en fantasi av sin bästa sort.
En fantasi som inte lämnar ett öga torrt.

Minns du,
När våra ögon för första gången möttes.
Den där pirrande känslan som spred sig igenom hela kroppen,
Ända ner ifrån tårna upp till toppen.

Våra händer som skakade,
När vi satt där bredvid varandra.
Jag kunde knappt andas,
För mitt leende täckte hela ansiktet.

Jag missade ditt ansikte helt och hållet när vi skulle kyssas,
Eftersom dina vita tänder bländade mig så svårt.

Inte skulle jag någonsin kunna drömma,
att man skulle som kär skulle få jobba hårt!




Fri vers av Linda^^
Läst 553 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-27 21:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fin kärleksförklaring
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^