Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej stress!

Hej stress!
kom och lev med mig under all denna press

vi ska älska till toner av allt som rusar förbi
och aldrig inse att stressen fräter på livet där inuti

som livet lever sin gång vidare
så ska vi stressa ifatt

allt det som vi missat
för att vi tog oss tid att sova denna natt!




Fri vers av Linda^^
Läst 842 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^