Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

porlande skratt

.

Den nedgående solens land,
ödsligt skymningsdunkel,
fjärran horisonter utan liv
och stilla väsande vindar.


Plötsligt,
en röst med sällsamma djup,
en hand som berör, försiktigt och mjukt,
ett porlande skratt bubblar upp


och skymningen viker undan.

 

© 2006 Bo Ragnerstam




Fri vers av enkel
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-10-14 12:34



Bookmark and Share


  Jorska
jag såg det...jag såg hur trädnymfen föddes ur dina ord.
2006-10-16

  kath
vilken vacker text .... den är som en bäck som porlar av skratt :)
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel