Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det inser jag nu

Jag njuter av att vara elak
göra dig illa
tills du tynar bort
och bara är
ett minne av den du var

Det är hemskt

Ditt hår fick aldrig fladdra
för du sprang aldrig
av glädje
så som jag gör

Dina ögon fick aldrig lysa
av förväntan och kärlek
såsom mina
För de var fulla av
tvivel
oro och
osäkerhet

krossad av min hänsynslöshet
var du

och jag har ingenting att skylla
mer än min elaka natur
som jag vet
inte existerar




Fri vers av fröken
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-10-14 16:22



Bookmark and Share


    BeUnique
helt ok. (:

. /Sara
2006-11-15

    Camillaa
myckeet bra :)
/ C *
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken