Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

redan sagt, förstås


Allt jag säger är redan
Sagt

Allt jag skriver redan
skrivet

Allt jag gör redan
gjort

Vad är det då för mening

Mer än egoistiskt?

Ingen

Det är därför vi lever för varandra




Fri vers av fröken
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-10-14 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken