Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superlativ

Men i din källa
är du bottenlöst brusten
av väntan på liv




Bunden vers (Haiku) av Maskros
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-10-14 17:22



Bookmark and Share


    vilsen
riktigt, riktigt bra !
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros