Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Muahaha!


En ny härskare!

År 1991 föddes en pojk
snart landet han härskade
namnet var Johnny

=D




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-10-14 18:57



Bookmark and Share


    Vizzly
Bra haiku, Kung/President Johnny xP Haha....
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow