Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bad i älven, mitt ena hemma....


I skymning jag svalkar min själ



Lugnt sover skog, tyst vilar älv
Jag går utmed vassen, inte ensam men själv
Strömvirvlar leka vid krusande yta
Högt ovan tallar ses molndimmor flyta
Eldklotet falnar till flammande glöd
Himmel och höst lyser sprakande röd
Skymning i stillhet, som om den log
Tyst vilar min älv, lugnt sover min skog




Fri vers av the-Essence-of-Me
Läst 600 gånger
Publicerad 2006-10-14 23:09



Bookmark and Share


  siben
en vacker stämning
stillhet och vila
i den texten
mår bra av den
2006-10-29

    Pricha
spröd och vacker naturskildrande dikt. precis så här ska en bra dikt vara, rim med flyt och en undertext av skönhet och glädje.

underbar.

big up!
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me