Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller Sedan Du flyttade


#0737-765423

Dina ord strålar genom mitt huvud
Du talar cancer från min Motorola
Och fastän jag hör dig är du inte där

Filtar värmer inte längre, säg mig,
när blev du så kall
Vi som brukade tala in i varandra
varmt och med styrka
När blev våra ord inte större än osynliga
strålar

Och jag vet att jag talar men du hör mig inte
Störningar på linjen, hur länge till
Kommer du någonsin höra mig tydligt
eller bytte du nummer i flytten




Fri vers av the-Essence-of-Me
Läst 554 gånger
Publicerad 2006-10-15 00:01



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
Jättefin! Man får en känsla av att man inte vet allt, utan bara har fått höra någon liten tankebana. I like=D
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me