Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter hudömsningen




jag sörjer inte längre
ingenting gör så där ont

det mesta jag tyckte var viktigt förr
har mist sin betydelse
och ingen behöver bekräfta mig

eftersom inte heller det spelar roll
i det långa loppet

jag har gjort mitt
nu har jag flyttat in i en kropp
med stillade känslor

den är bekväm här stannar jag
gott att inte längta
någon någonting






Fri vers av Måna N. Berger
Läst 888 gånger
Publicerad 2006-10-15 04:16



Bookmark and Share


  isidore
läst den fyra gånger och fortsätter du är fantastisk
2008-06-05

  wayward - taiga
säg,
hur vitt en skyggad människa
kan se
säg
hur enkelt kan hon förtälja
säg
om det lilla
och
om det större
säg

och hon sade

och jag ville svara

berikar du varje gång
din penna sjunger
sånger
om
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger