Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppbrott ger en förmågan att se verkligheten som den verkligen var...När alla skallens illusioner är borta står bara den nakna och ibland vidriga sanningen framför en...



Anno Domini

Och hon
           Föll
           Föll
           Föll
               genom dörren

 

Hennes fingrar
höll inte längre
det ömtåliga
hon en gång givits vård om

 

                  Då viskade rummen
                  med all den tomhet
                  de alltid varit
                  fulla av

 

Det var blod
i hennes oblatskrin

 

   Sånger som skrivits
             blev för alltid
                       osjungna

 

      Ömtåliga kronblad
                  som fötts ur ömhet
                               torkade och dog

 

                       En klocka slog
                                tretton slag

 

Och på alla fotografier
blev hennes ansikte
en vit fläck




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 813 gånger
Publicerad 2006-10-15 17:15



Bookmark and Share


  mgns
Klockan slog tretton slag...snyggt.
2006-10-19

    Manuela
Djup och bra!Lycka till med livet:)
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother