Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Robin

Jag är kär
Kär i världens underbaraste kille
Har aldrig känt så här förut
Har aldrig varit så lycklig
Aldrig

Du får mig att skratta och le
när jag är som mest ledsen
Du får mig att känna
att jag kan vara mig själv
utan att vara rädd
Du får mig att känna mig unik
och att jag inte ska gömma mig

Varje dag med dig är unik
Unik och oförglömlig
Precis som du

Du är mitt ljus i mörkret
Ett ljust som jag hoppas
aldrig någonsin ska lämna mig
Du värmer på ett sett
som får mig att känna det som om
jag aldrig varit kall
Fast att jag mycket väl vet att jag varit det

Du är underbar vet du det?
Mitt allt
Mitt ljus
Min Robin




Fri vers av coffee-cup
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-10-15 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup